Adobe certification Adobe
Apple certification Apple
Avaya certification Avaya
Check Point certification Check Point
Cisco certification Cisco
Citrix certification Citrix
CIW certification CIW
CompTIA certification CompTIA
CWNP certification CWNP
EC-Council certification EC-Council
EMC certification EMC
Exin certification Exin
F5 certification F5
Fortinet certification Fortinet
GIAC certification GIAC
Hitachi certification Hitachi
HP certification HP
IBM certification IBM
Isaca certification Isaca
ISC certification ISC
ISEB certification ISEB
Juniper certification Juniper
LPI certification LPI
Microsoft certification Microsoft
Oracle certification Oracle
PMI certification PMI
Riverbed certification Riverbed
SAP certification SAP
Sun certification Sun
Sybase certification Sybase
Symantec certification Symantec
VMware certification VMware
All Exams

Cisco 350-040 Exam - TopITexams.com

Free 350-040 Sample Questions:

1.What is TCP fast recovery?
A: It is an algorithm that uses fast retransmit when a missing segment is detected.
B: It is an algorithm that initiates slow start instead of congestion avoidance after fast retransmit sends what appears to be the missing segment.
C: It is an algorithm that starts congestion avoidance instead of slow start after fast retransmit sends what appears to be the missing segment.
D: It is an algorithm that after a new connection is established with a host on another network, initializes the congestion window to one segment and each time an ACK is received, increases the congestion window by one segment
Answer: C

2.What statement is TRUE?
A: A SPAN session can capture traffic originating from or destined for an end device, while an MDS fcanalyzer can only capture traffic originating from, or destined for, the supervisor.
B: An MDS fcanalyzer can capture traffic originating from, or destined for, an end device, while a SPAN can only capture traffic originating from, or destined for, the supervisor.
C: SPAN cannot capture traffic destined for the supervisor; the MDS fcanalyzer must be used instead.
D: SPAN can be used to determine why a port cannot autonegotiate to 2Gbps instead of 1Gbps.
E: Only when an SD port detects that it is attached to a Cisco PAA (Port Analyzer Adapter) will it use Buffer to Buffer Flow Control.
Answer: A

3.A Brocade 12000 in its native corePID mode (1) is connected to VSAN 1009 on an MDS. What is the correct output of the "show vsan 1009" command?
A: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:default loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up
B: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:1 loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up
C: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:2 loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up
D: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:3 loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up
E: vsan 1009 information name:VSAN1009 state:active interoperability mode:Brocade Native loadbalancing:src-id/dst-id/oxid operational state:up
Answer: D

4.AAA(TACACS+, Radius) protocols can not be used to authenticate and/or authorize what on MDS?
A: Telnet and Console access
B: SSH
C: RBAC
D: dhchap for fabric security
E: CUP
Answer: E

5.A customer needs SAN extension for a distance of 200 kilometers for a mission-critical application. Assuming the customer owns the dark fibers between the 2 locations, what technology can provide the best reliability, performance, and scalability?
A: Single mode dark fiber with long wave GBIC/SFP
B: FCIP over dedicated leased line
C: DWDM with BLSR (bidirectional line switched ring)
D: CWDM with failover protection by application
Answer: C

6."SCSI LUN discovery" is triggered automatically when:
A: An IPS module is installed in an MDS switch
B: A CSM module is installed in an MDS switch
C: An ASM module is installed in an MDS switch
D: A 16 port FC Line card installed in an MDS switch
E: The switch has dual supervisors
Answer: A, B, C

7.When a port channel that is trunking a given VSAN is quiesced, frames are lost. What can be inferred about this VSAN?
A: The VSAN is a FICON VSAN.
B: In-Order Delivery is enabled for the VSAN.
C: QoS is enabled for the VSAN.
D: Exchange-based load balancing is configured for the VSAN.
E: Flow-based load balancing is configured for the VSAN.
Answer: B

8.ip access-list acl1 permit ip any any ip access-list acl1 deny tcp 10.1.1.1 0.0.0.0 eq port telnet any ip access-list acl1 permit tcp 10.0.0.0 0.0.255.255 eq port telnet any ip access-list acl1 deny icmp any 10.1.1.1 ip access-list acl1 permit icmp 10.0.0.0 0.0.255.255 any ip access-list acl1 deny udp any any interface mgmt0 ip access-group acl1 ip address 10.1.1.1 255.255.255.0 Given the above IP access list configured on MDS, Which are true?
A:MDS can not telnet to host 10.0.1.1
B:Host 10.0.1.1 can telnet to MDS 10.1.1.1
C:Host 10.0.1.1 can not ping with ICMP to MDS mgmt0
D:MDS mgmt0 can not access tftp server using UDP
E:MDS mgmt 0 can ping host 10.0.1.1
Answer: B, E

9.What is a valid file type and name created when using the Performance Manger wizard to create a collections file for a switch named MDS2 ?
A: MDS2_PM.xls
B: MDS2_PM.doc
C: C9216-2_06242004.xls
D: MDS2_PM.html
E: MDS2.xml
Answer: E

10.When a port channel that is trunking a given VSAN is quiesced, frames are lost. What can be inferred about this VSAN?
A: The VSAN is a FICON VSAN.
B: In-Order Delivery is enabled for the VSAN.
C: QoS is enabled for the VSAN.
D: Exchange-based load balancing is configured for the VSAN.
E: Flow-based load balancing is configured for the VSAN.
Answer: B